image

TARINAMME - PALJONKO MAKSAISIT MIELENRAUHASTA?

Kauppakirjat, avioehdot, testamentit, lahjakirjat… Kaikki tarvitsevat toisinaan asiakirjoja, joiden juridiseen pätevyyteen täytyy voida luottaa. Erilaisia pohjia ja malleja on verkko pullollaan, mutta mistä tiedät, mikä niistä kestäisi myös silloin, jos asioista aletaan olla eri mieltä? Voisit tarkastuttaa asiakirjan asianajajalla, mutta se voi olla yllättävänkin kallista, eikä siihen aina ole edes aikaa. Ehkä sopimuskumppanisi odottaa jo pöydän ääressä?

Huoli pois, Egrea on täällä! Olemme kokeneiden asianajajien ja it-alan huippuammattilaisten perustama yritys, joka tuo lainopillisen osaamisen kenen tahansa ulottuville digiajan käteviä työkaluja käyttäen. Me huolehdimme siitä, että sinun ei tarvitse huolehtia.

Kehittämämme Egrea Nettisopimus -palvelun avulla voit tuottaa luotettavia asiakirjoja käden käänteessä ja edullisesti. Palvelu ohjaa sinua kohta kohdalta, ja samalla voit nähdä, kuinka asiakirjasi muotoutuu. Olet varmaan vastannut joskus hauskoihin nettitesteihin — Egrea Nettisopimus -palvelun käyttäminen on yhtä helppoa ja nopeaa! Voit myös kysyä neuvoja palvelussa mukana olevilta asianajajilta ja halutessasi tarkastuttaa valmiin asiakirjan. Kaikki tämä tapahtuu luonnollisesti huippuluokan tietoturvan suojissa.

Egrean tarina on vasta alussa ja me laajennamme palveluvalikoimaamme jatkuvasti. Me haluamme näyttää, että mielenrauha on kaikkien oikeus!