image

Nettisopimus.

Kaikki tarvitsemasi henkilökohtaiset asiakirjat ja sopimukset, tarvittaessa myös juristin tarkastamana.

NETTISOPIMUS
EDULLINEN

Yksinkertaistenkin asiakirjojen laatiminen asianajotoimistossa maksaa yleensä satoja euroja. Meillä ei! Mikäli haluat tarkastuttaa asiakirjan lakimiehellä, maksaa tarkastus sinulle ainoastaan murto-osan kalliiden lakimiesten normaaliveloituksesta.

HELPPOKÄYTTÖINEN

Nettisopimus on suunniteltu niin yksinkertaisesti, että asiakirjojen tekeminen onnistuu keneltä tahansa. Unohda kaikenkarvaiset asiakirjamallit ja hyppää kerralla nykyaikaan, samalla myös turhat tulostukset ovat historiaa.

LUOTETTAVA

Nettisopimuksen asiakirjapohjat ovat kokeneiden, Suomen Asianajajaliiton valvonnan alaisten asianajajien ja lakimiesten laatimia. Asiakirjojen sisältö on suunniteltu siten, että käyttäjä saa palvelusta aina juridisesti pätevän asiakirjan. Asiakirjat voi myös tarkastuttaa asianajajalla.

TURVALLINEN

Nettisopimus on tehty alusta loppuun parhaiden tietoturvakäytäntöjen mukaisesti ja haemme parhaillaan palvelulle ISO 9001-laatusertifiointia. Turvaratkaisut toteutamme vähintään yhtä hyvin kuin suomalaiset verkkopankit.

image

Näin se toimii.

Tee tunnukset palveluun, valitse asiakirja, täytä pyydetyt tiedot ja siinä kaikki. Asiakirja on aina käytössäsi ja voit tarvittaessa tarkastuttaa sen juristilla ja allekirjoittaa sen digitaalisesti. Helppoa, yksinkertaista ja nopeaa!